söndag 4 december 2016

11 dagliga påminnare

1. Ditt förflutna kan du inte göra om!
Att se bakåt på sin livsresa är som att läsa om samma kapitel i en bok. Du har något att göra ett tag men det tar sig inte vidare.

2. Andras åsikter definierar inte din verklighet.
Vad andra tycker och tänker om dig är oväsentligt för ditt mående. Det är bara du som vet hur du ska vara och vad du vill göra.

3. Allas livsresor ser olika ut.
Vi har alla gått igenom olika saker i livet som har påverkat oss på olika sätt. Det som har varit tungt för dig behöver inte varit tungt för en annan. Dessutom är det som glädjer dig kanske inget någon annan blir glad av. Det går inte att döma en person efter den upplevelser.

4. saker blir bättre med tiden.
Sånt som påverkat dig starkt vid nåt tillfälle blir nåt som du i slutändan utvecklas av. Och när man lyckats vända situationer som uppkommit till något utvecklande så bleknar det som från början påverkat dig starkt.

5. att överanalysera leder dig ingenstans.
Det är lätt att överanalysera situationer och när man gör det så sätter man igång en lång kedja av tankefällor som man kan fastna i. Att grubbla leder inte till nåt positivt.

6. Lycka kommer inifrån.
Behövs ingen kommentar på det va? 😀

7. Positiva tankar skapar positiva saker.
Att välja hur man ska se på saker och ting kan vara avgörande för hur du hanterar situationer som uppkommer. Att ha en positiv syn innebär att man väljer att se livet som en utmaning istället för att se livet som en motgång.

8. Leende är smittsamt! Testa själv!

9. vänlighet är gratis.

10. Du misslyckas bara om du ger upp.
Resan mot målet kan vara kantad av motgångar och misslyckanden. Men välj att växa av dom i stället för att känna att du misslyckats. Det är lätt att ge upp om man känner sig misslyckad.

11. Man får tillbaka det man sänder ut. Tror du att en negativ inställning ska leda till nåt positivt så kan du tänka om.
 Det du genererar får du även tillbaka. Tror du mig inte så kan du få tillbaka till tips 8 och gå ut och testa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar